Boorwerken voor uw gebouw? Een klus voor Betonboringen Horemans uit Herentals!

Gaten boren is noodzakelijk in ieder bouwproject. En dat is niet zo eenvoudig. Uiterste precisie is vereist en u moet over het juiste materiaal beschikken om overal doorheen te kunnen boren. Het is dus raadzaam om uit te kijken naar een specialist in het vak zodat enkel de noodzakelijke gaten in de muren en het plafond worden gemaakt. Betonboringen Horemans helpt u graag.

Spotboringen voor verlichting

Iedere soort verlichting in huis begint met een gat te boren waar de kabels doorheen moeten. Wij volgen uw vooropgesteld verlichtingsplan en zorgen ervoor dat de gaten op de juiste plaats komen.

Boringen voor ventilatie

Ook wanneer u een ventilatiesysteem laat plaatsen, kunt u eigenlijk niet zonder boorwerken. Wij helpen u mee op weg naar een feilloze ventilatie.

Boringen voor dampkappen

Zowel voor particuliere keukens als voor restaurants en hotels helpen wij graag bij de installatie van dampkappen. Reken op ons voor het boren van de gaten naar buiten toe.

Boringen voor sanitair

Bij een bad, douche of wc hoort een afvoer. Wij boren graag de gaten voor de leidingen zodat de latere installatie van de leidingen vlot verloopt.

Andere

U wilt iets installeren maar er moet nog een gat geboord worden? Wij komen graag naar u toe met ons materiaal om ook die gaten te maken.

Wenst u een offerte voor betonboringen regio Herentals? Contacteer ons gerust. Wij werken zowel rechtstreeks voor particulieren als met bouwheren en architecten. Ook onderaanneming behoort tot ons takenpakket.